Akademihotellet Hotel

Letar du efter ett hotell som bland annat kan övertyga med sin centrala plats? Då är detta hotell det perfekta valet! Njut av komforten att vara nära centrum. Vare sig omfattande shopping eller sightseeing, här är allt möjligt utan att du måste resa långa avstånd.
Boende med en känsla-bra faktor

Dessutom, “Akademihotellet Hotel” poäng med sin tilltalande design, som börjar utomhus och går som en röd tråd genom insidan av byggnaden. Gästboendet fascinerar med sin hemtrevliga karaktär och kärleksfulla design. Oavsett om du vill njuta av din kväll efter arbete efter ett ansträngande möte eller vill unna dig lite lugn och ro medan du handlar – det är lätt att hitta lugn och ro i de bekväma hotellrummen och att komma undan den stressiga arbetsdagen! Men inte bara gästboenden lämnar inget att önska – de erbjudna tjänsterna lovar också en mycket trevlig vistelse.

Njut av de erbjudna bekvämligheterna

Tycker du om en stor frukost på morgonen? Inget problem, den rika frukostbuffén garanterar en bra start på dagen. Och om du tycker om att göra lite motion eller inte vill sakna din dagliga sportenhet, även under din stadsresa, så är dörren till vårt eget gym alltid öppna för dig.